Despre Holmann Premium Yards:

Despre noi:

Holmann Premium Yards vinde si monteaza pavaje de la producatorii de top din tara. In afara de asta comercializam si asiguram servicii de montaj, instalare, amenajare si plantare pentru tot ce tine de spatii verzi, peisagistica: plante, rulouri de gazon natural sau artificial, sisteme de irigatie gradini si iluminat ambiental gradini, obiecte de decor gradini, locuri de joaca copii, terase din wpc, terenuri sport, etc. Realizam proiecte de amenajari de curti private sau spatii vezi publice de la A la Z cu predare la cheie. Brandul Holmann apartine de grupului de firme Termofarc avand activitati diverse de constructii, productie, servicii, import utilaje. Firma a fost infiintata in 1961 ca afacere de familie in domeniul de productie de centrale termice pentru incalzire (cazane Farkas) apoi in 1994 privatizata cu capital social romanesc 100% sub numele de Termofarc. Momentan fabrica Termofarc are peste 35 de angajati si 6000 de metri patrati hale de productie realizand anual peste 1 milion de euro cifra de afaceri.

proiectare

curti si gradini

montare

pavaje si rulouri de gazon

vanzare

produse amenajari

0
an infiintare
0
metrii patrati hala
0
euro cifra de afaceri pe an
termofarc-producator-cazane-sigle1.png
termofarc-producator-cazane-sigle2.png

Despre producatorii de pavaje pe care ii reprezentam:

Semmelrock Stein+Design este o companie producătoare de pavaje și accesorii vibropresate, fondată în 1958 în Klagenfurt, Austria. A fost preluată în 1996 de grupul Wienerberg AG și reprezintă astăzi una dintre companiile de top de pe piața pavajelor din CEE, impunându-se prin calitatea și designul sofisticat, lansând trenduri și stabilind standarde înalte în domeniul pavajelor din beton. Semmelrock Group dispune de o bază industrială modernă și de o rețea eficientă de producție și distribuție în Europa Centrală și de Est. În prezent, Semmelrock Group operează în 11 țări – Austria, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Polonia, Croația, România și Bulgaria – și deține 17 unități de producție. În anul 2007, Semmelrock Stein-Design a deschis prima fabrică din România la Bolintin-Vale, devenind în scurt timp unul dintre liderii de piață din țară. Pavajele și celelalte produse destinate amenajării exterioare marca Semmelrock se disting prin design modern și exclusivist, înalta calitate, funcționalități inedite și o mare varietate de forme.

Înființată în 1991 în localitatea Petrești, județul Alba, ca o mică afacere de familie, ce producea pavele cu utilaje artizanale, astăzi, după 29 de ani de activitate, Elis Pavaje reprezintă unul dintre cei mai mari producători de pavaje și produse complementare din România.
Compania oferă un portofoliu diversificat de modele de pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți și produse ornamentale din beton (palisade, jardiniere, elemente de treaptă, garduri, plăci de soclu).
Produsele Elis Pavaje sunt realizate prin tehnologia de vibropresare a betonului, prin care se obține un beton de calitate superioară, cu multiple avantaje, atât tehnice, cât și estetice.
Elis Pavaje a investit continuu în dezvoltare, ajungând să dețina 3 fabrici în țară, în Stoenești (Prahova), Petrești (Alba) și Secuienii Noi (Neamț), cu capacitate totală de producție de 15000 mp/zi.

Viastein SRL este o companie producătoare de pavele, dale și borduri premium din România, înființată în 2006 în localitatea Chichiș, Covasna. Fabrica Viastein este dotată cu cea mai nouă tehnologie pentru fabricarea pavelelor și dalelor, de vibropresare în două straturi, de rezistență și uzură, conform normelor europene. Compania Viastein acordă o mare atenție selecției materiei prime utilizate în producție, pentru a produce dale și pavele de calitate superioară. Gama de produse cuprinde pavele, dale, borduri, rigole, elemente pentru trepte, de gard și decorațiuni, într-o varietate de forme și culori. Inovativă și creativă, compania Viastein este preocupată permanent de extinderea gamei de produse pentru satisfacerea și celor mai exigente cerințe ale clienților săi.

Symmetrica este producătorul de pavele cu cea mai mare capacitate de producție la nivel național și prima companie românească din industrie cu propriile linii tehnologice, complet automatizate. Cu un istoric de peste 20 de ani, acoperire națională prin intermediul celor cinci unități de producție (Suceava, Bistrița-Năsăud, Iași, București și Brașov) și un portofoliu care acoperă atât segmentul rezidențial, cât și pe cel din infrastructură, Symmetrica este compania care creează legături de durată. Promisiunea publică a companiei este de a crea lucruri care rezistă în timp, oferind un parteneriat de încredere clienților și partenerilor săi. Gama de produse Symmetrica cuprinde: pavaje, dale, borduri, sisteme de trepte, kit-uri pentru garduri și grădină, pietre de placaj, disponibile într-o gamă variată de forme și culori și multiple posibilități de montaj.

Star Stone este o firmă de succes, înființată în 2007 la Oradea, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton și ipsos – dale de pavaj, piatră decorativă, cărămidă aparentă, borduri de piscină, accesorii de gard și terasă. Toate produsele Star Stone sunt proiectate de echipa proprie de design și reprezintă o alternativă reală la piatra naturală. Produsele Star Stone au caracteristici superioare rocilor naturale calcaroase, atât în ceea ce privește rezistența mecanică, de uzură, cât și în cea a absorbției de apă. Pavajele și celelalte accesorii de grădină Star Stone sunt produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la trei ori mai mare decât cea a betonului turnat. Culoarea și structura dalelor și pavelelor Star Stone sunt inspirate din pietrele naturale, reproducând cu mare acuratețe cele mai fine detalii ale acestora.

Petra pavaje (fostul Florea Pavaje) este cea mai nouă divizie de producție a SC Florea Grup SRL. Fabrica de pavaje și prefabricate din beton este cea mai modernă din România, fiind echipată cu tehnologie de producție germană de ultimă oră. Aceasta a însemnat o investiție de peste 10 milioane de euro, fiind susținută din resursele financiare ale companiei. Fabrica Florea Pavaje are o capacitate de 5.000 mp/zi, producând o largă varietate de dale și pavele premium și standard, rigole, borduri și bolțari. Noua investiție s-a născut din dorința de a completa oferta companiei dar și de a garanta calitatea produselor pe care firma le folosește la construcția de drumuri, fiind cunoscută experiența sa în executarea lucrărilor de infrastructură atât în Alba cât și în alte județe. Oferta companiei cuprinde peste 100 de produse, în forme și culori variate, aceasta urmărind o dezvoltare durabilă, în armonie cu natura, cu adoptarea unei atitudini responsabile și prietenoase față de mediul înconjurător.

Compania noastra, WISE, a fost fondata în anul 1994 la Rîmnicu Vâlcea și a început producția de prefabricate de beton în anul 1998, la început cu țigle de beton și peste doi ani cu pavaje. În scurt timp a devenit un jucător important pe piața pavajelor din România acoperind ca arie de distribuție întreaga țară.

Acum produce o gamă larga de produse, în 23 de forme diferite și 16 culori, modele foarte la modă în zilele noastre cum ar fi mixul de culori mediteranean maro-galbui, crem-portocaliu, roșu antic sau teracot.

O categorie separată o reprezintă pavajul antichizat, având o suprafață rafinată și muchiile rotunjite. Acesta se obține prin prelucrarea suplimentară, la o lună după producere, cu un dispozitiv special de îmbătrânire care face ca muchiile să fie rupte aleator și rotunjite.

Daca ai reusit sa te informezi suficient despre producatori, acum este momentul sa vezi produsele..